LAVEnergiruder

Vi tilbyder superlavenergitermoruder i Smørum, Roskilde og resten af Sjælland

Få udskiftet dine gamle ruder til nye energiruder. Hos Energirude Eksperten kan vi udskifte dine gamle ruder, så du sparer penge hver dag året rundt på varmeregningen. Samtidig opnår du et bedre indeklima i din bolig.

Nye lavenergiruder isolerer helt op til 40 % bedre end de gamle termoruder.

Energiruder i Smørum og Roskilde

Hvor termoruder afløste de gamle enkeltlagsruder, er lavenergiruder i dag den mest hyppige rude, når der skiftes vinduer.

Når man taler om, hvor energivenlig en rude er, benytter man begrebet U-værdi – jo lavere U-værdi, des mere energivenlig er ruden. Enkeltlagsruder har en U-værdi på 6, de gamle termoruder har en U-værdi på 3, mens de nye lavenergiruder har en U-værdi på typisk 1,1. Med andre ord er isoleringsevnen med energiruder betydeligt bedre end med de oprindelige termoruder eller enkeltlagsruder.

Hos Energirude Eksperten har vi massiv erfaring med at montere lavenergiruder. Lavenergiruder er således en videreudvikling af de gamle kendte termoruder. Den teknologiske udvikling er gået stærkt også på termorudefronten, og de nye lavenergiruder er udviklet over en periode. De er udviklet med dels en tynd, usynlig metalbelægning på det inderste lag glas, som reflekterer varmestråler tilbage i rummet, og dels ved at man ved produktionen fylder en isoleret gasart mellem glassene. Endelig laves lavenergiruderne med en ”varm kant”, hvor afstandsprofilet mellem glaslagene er lavet af kunststof eller andet materiale, som isolerer væsentligt bedre end metal og derved reducerer kondensproblemet.

Bedre økonomi med energiruder

Der er flere gode årsager til at udskifte dine gamle termoruder med de nye energibesparende energiruder. De primære årsager er bedre økonomi og bedre indeklima.

Lader du Energirude Eksperten stå for at montere nye lavenergiruder, er der følgende fordele:

  • Investeringen er typisk tjent hjem igen på 3 år
  • Du får en lavere varmeregning
  • Du vil få en højere vurdering af din ejendom

Derudover vil du med nye energiruder fra Energirude Eksperten opleve, at din ejendom vil få et bedre indeklima, som du vil kunne mærke ved mindre træk fra ruderne, mindre kondensdannelse og dermed en effektiv forebyggelse af skimmelsvamp.

Få tilbud på nye lavenergiruder

Hver dag kører Energirude Eksperten ud i Roskilde og Køge, og vi kører reelt på hele Sjælland, hvis opgaven er der. Vi kommer gerne forbi at vejlede om fordelene ved udskiftning til energiglasruder, ligesom vi naturligvis gerne vil give dig et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 21 82 80 00 – og få nye lavenergiruder, der holder varmen inde og kulden ude.

Spørgsmål?

Udfyld formularen
Så kontakter vi dig med svar på dit spørgsmål eller et uforpligtende tilbud.

Start med en snak

Hvis du skulle have brug for rådgivning eller vejledning vedrørende en kommende glarmesteropgave, er du mere end velkommen til at kontakte os.
Vi deler gerne ud af vores store erfaring og ekspertise.

- Slut med at fyre for gråspurvene