Vinduer og døre

Nye vinduer og døre i Smørum, Roskilde og resten af Sjælland

Hos Energirude Eksperten har vi massiv erfaring med at montere nye vinduer og glasdøre. Gennem mere end 17 år har vi stået for udskiftning af vinduer og døre, og vi monterer alle typer vinduer i alle typer ejendomme.

Som en væsentlig del af en ejendoms klimaskærm er det ikke ligegyldigt, hvilke vinduer og døre du sætter i en ejendom, eller hvem du vælger til at stå for monteringen. Det skal være professionelt for et godt resultat.

Professionel montering af vinduer og glasdøre i Køge og Roskilde

Måske er det blevet tid til at få udskiftet dine vinduer og døre? Energirude Eksperten kan montere nye vinduer og glasdøre, så de passer helt perfekt i enhver ejendom.

Husets vinduer og døre er en del af husets klimaskærm og skal være med til at holde varmen inde og kulden ude, ligesom de skal kunne modstå de belastninger, vejr og vind udsætter huset for.

Derfor er det vigtigt, at du vælger vinduer og glasdøre i en kvalitet, der både er holdbar og passer til din ejendom. Hos Energirude Eksperten kan vi rådgive dig om, hvilken type vinduer og døre der passer bedst til netop dit hus eller din lejlighed.

Udskiftning af vinduer og døre er en økonomisk gevinst

Når du skal udskifte dine vinduer og døre, er det mest oplagt at vælge lavenergiruder, både fordi du dermed sparer på varmeregningen, og fordi dit indeklima bliver bedre. Samtidig kan du med det genindførte håndværkerfradrag trække udgifterne til arbejdslønnen til håndværksydelser med ”grønt sigte” fra i SKAT, og her er netop nye vinduer og døre en af de ydelser, der gives fradrag til. Fradraget er i 2016 og 2017 på kr. 12.000 pr. voksen person i husstanden.

Det er vigtigt, at dine nye ruder monteres helt korrekt, så der ikke opstår kuldebroer mellem vindue og murværk eller træværk. Samtidig skal du også vurdere, hvilken type vinduer der skal monteres, ligesom du skal beslutte om en dør skal være glasdør eller eventuelt kombineret, så der er glas i noget af døren.

I alle vinduer er der mest varmetab ude i kanterne, derfor tilrådes det at vælge vinduer og døre med varm kant, dvs. så de er lavet i et materiale, der ikke leder lige så let som metal. Det er lavenergiruderne. Alligevel er der mindre varmetab, des større den enkelte rude er, men heldigvis kan de nye lavenergiruder minimere varmetabet. Du er også nødt til at kigge på ejendommens stil – det vil ikke være oplagt at montere store panoramavinduer i et bondehus, så de småsprossede ruder er også i dag lavet lavenergivenligt.

Få et tilbud på nye vinduer og døre

Fra Energirude Eksperten kører vi hver dag ud i Roskilde og Køge, og vi kører reelt på hele Sjælland, hvis opgaven er der. Vi kommer gerne forbi at vejlede om fordelene ved udskiftning af dine vinduer og døre, og vi vil naturligvis give dig et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 21 82 80 00 – måske er vi lige ude at montere nogle nye vinduer og døre, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Spørgsmål?

Udfyld formularen
Så kontakter vi dig med svar på dit spørgsmål eller et uforpligtende tilbud.

Start med en snak

Hvis du skulle have brug for rådgivning eller vejledning vedrørende en kommende glarmesteropgave, er du mere end velkommen til at kontakte os.
Vi deler gerne ud af vores store erfaring og ekspertise.

- Slut med at fyre for gråspurvene